Heli truck til alle typer behov

 

Hos BennyFjord.dk forhandler vi Heli truck til erhvervskunder i Odense, Kolding og Haderslev samt andre i hele Danmark.

Vi handler primært med virksomheder, der har lager og har behov for et effektivt arbejdsredskab, som gør det nemmere at flytte og løfte tunge genstande. Heli er den største og ældste producent af trucks i Kina og er det mærke, vi forhandler til vores kunder.

Har du brug for en Heli truck til din virksomhed, har vi flere forskellige typer af trucks til erhverv. Om du skal bruge en stor eller lille stabler, en el-pallevogn eller en stor containertruck, har vi det hele fra Heli. Vi tilbyder også reservedele samt reparation af alle vores og andre maskiner.


Få en Heli truck på el, gas eller diesel

Inden for Heli trucks kan du vælge mellem forskellige typer. Vi har valgt at fokusere på markedet inden for trucks op til 10 tons, hvor der både er maskiner, der kører på el, gas og diesel. Du kan derfor selv vælge, hvad der imødekommer dine behov bedst muligt, både på den korte og den lange bane. Se diverse modeller fra Heli Danmark.

 

Vi kan også tilbyde brugte maskiner, hvis du gerne vil have en, hvor toppen af prisen er slået af. Vi servicerer selv alle vores trucks, således at vi kan stå 100% inde for kvaliteten. Ønsker du en helt ny Heli truck, bestiller vi den hjem til dig, hvis ikke vi har den rigtige på lager.

 

 

Bestil din truck hos os

 

Vil du være sikker på at få en Heli truck, der er i god stand? Hvis der er tale om en brugt truck, garanterer vi for, at de er godt serviceret og holder længe. Bestil din nye truck hos os, eller hør mere om vores forskellige modeller på telefon 22 60 56 60, eller skriv til os på e-mail info@bennyfjord.dk.

 

 

Klik her for at gå direkte til brochurer

 

Til forside
Print

InformationLån en flyttebil


 

Klik her for at låne en flyttebil >>