El stabler og pallevogn i solid kvalitet

 

Har du brug for en solid og pålidelig el stabler eller pallevogn, så har vi hos BennyFjord.dk et stort udvalg af el stablere og pallevogne fra Heli til alle typer virksomheder i Odense, Kolding og Haderslev. Vi servicerer og forhandler også reservedele, hvis din maskine på et tidspunkt går hen og får brug for nye dele.

Vi har primært fokus på de lettere typer, som kan løfte op til 10 tons. Står du og mangler en ny el stabler eller pallevogn til din virksomhed, har vi et stort udvalg til alle typer behov. Fra nye til gamle maskiner, der alle er i høj kvalitet, er slidstærke og yderst robuste, så de holder i mange år.


Pallevogn på el, gas eller diesel

Vi oplever, at virksomheder har forskellige præferencer inden for brændstof. Derfor kan vi tilbyde en el stabler eller pallevogn, der kører på el, gas eller diesel, så man helt selv kan vælge, hvad man har brug for. Vi kan rådgive dig om dine muligheder, så du får en løsning, der passer til dine behov og ikke mindst til dine arbejdsopgaver.

Hos BennyFjord.dk har vi nogle af de bedste priser på el stablere og pallevogne. Vil du gerne spare lidt penge, kan du købe brugte trucks, som kan være mindst lige så gode som de nye. De er kørt til og er blevet serviceret, så de fungerer helt og aldeles upåklageligt.

Få et godt tilbud på din el stabler

Vil du have en konkret pris på en el stabler eller en pallevogn, kan du ringe eller skrive for at forhøre dig om de forskellige maskiner.


Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon 22 60 56 60, eller du kan skrive til os på e-mail info@bennyfjord.dk.

 

Til forside
Print

InformationLån en flyttebil


 

Klik her for at låne en flyttebil >>