Om BennyFjord.dk

BennyFjord.dk er en virksomhed, der bygger på 30 års erfaring.

Benny Fjord har drevet Benny Fjord Gaffeltruck op fra ingenting til en omsætning på ca. 28 mill. ,har lavet organisations-ændringer fra et privat ejet virksomhed til en virksomhed med flere selskaber, som havde det mål, at forstærke enhver kompetence..

 

Benny Fjord a/s blev hovedvirksomheden, der drev service og salg af både nye og brugte maskiner.

 

Virksomheden importerede fra den største Kinesiske gaffeltruckproducent HELI, som i dag producerer ca 100.000 enheder om året og er en velkørende moderne fabrik med 7500 ansatte, samtidig Kina´s eneste gaffeltruckproducent, der er stor nok til at være på børsen i Shanghai.

 

Virksomheden importerede ligeledes OM  gaffeltruck og stablere.

OM var en del af den gamle Linde koncern, i dag KION Gruppen, der i 2009 blev opkøbt af Goldmann Sachs bank, desværre overlevede OM heller ikke krisen i Italien, hvor dens fabrikker lå og samtidig  havde sit største marked.
Fabrikken producerer stadig gaffeltruck, men i Still a/s´ navn, idet Still a/s ligeledes var en del af samme koncern, og fik produceret maskiner samme sted.

 

Benny Fjord aps var udlejningsdelen som udlejede større og mindre flåder til kunder som ikke ville være afhængig af investering i materiel, men ville have flexibilitet, denne viksomhed var ejet 100 % af Benny Fjord a/s og den kunne derfor ikke fortsætte uden moderselskabets service og import.

 

BennyFjord a/s måtte lide døden i bankkrisen i 2009/10, da dens Bank (Fionia Bank) ikke havde kapital til at indfri de køb, som blev foretaget i BennyFjord a/s. 

Benny Fjord blev i 2010 ansat som salgschef for brugtdivisionen i DanTruck a/s (i dag stadig DanTruck efter en konkurs i 2011) , det var dog ikke der Benny Fjord skulle afslutte sin karriere, tiden som selvstændig havde sat dybe spor og trak som en vild hest. Derfor blev beslutningen taget efter en betænkningstid med større omrokeringer i DanTruck , at firmaet BennyFjord.dk skulle opstartes.

 

BennyFjord.dk vil derfra hvor vi står i dag gerne genoptage den gamle ånd i virksomheden, som er :

 

Kend dine kunder og gør for Dem, hvad der kan bibringe Deres virksomhed vækst.

 

Sagt med andre ord, lad ærligheden og hjælpsomheden råde, så vil enhver virksomhed glæde sig til at møde vores virksomhed, der vil vokse og komme tilbage med fornyet styrke.

 

Dette kræver selvfølgelig noget af alle de medarbejdere der bliver ansat i BennyFjord.dk , men alle nyansatte medarbejdere er fuld indforstået med dette og vil yde Deres bedste.

 

BennyFjord.dk har igen fået Heli som sit største aktiv, disse maskiner kan yde i døgndrift og er til at betale.

 

Velkommen på vores hjemmeside
Benny Fjord

 

 

Til forside
Print

InformationLån en flyttebil


 

Klik her for at låne en flyttebil >>